serveringen

Laddade för en spännande höst

2017-08-18

Spännande höst

På Park Hotell har vi haft en enastående sommar med hög beläggning och många trevliga möten. Våra stamgäster fortsätter ge oss sitt förtroende men vi möter glädjande nog även många nya kunder.

Nu laddar vi som bäst för en spännande höst. Som vanligt är det mycket på gång för att öka trivseln för våra kunder.

Till Park Hotell är du alltid lika välkommen! Gör din bokning på 0550-150 60.


Shoppa loss i Kristinehamn

2016-12-10

HM i Kristinehamn

Lägg in en shoppingtur i planerna för ditt nästa besök i Kristinehamn. Vi har mycket att erbjuda.

För bara någon vecka sedan öppnade H&M en stor och modern butik vid affärshuset Lyran. En fullkonceptbutik på 2 300 m2 som förutom kläder, kosmetik och mode även innehåller inredning inom ramen för H&M:s Home och Beauty-sortiment. H&M etablering har även inneburit att gallerian byggts om och moderniserats.

För oss på Park Hotell har H&M satsning inneburit dubbel glädje. Under hela byggnationstiden har inresande byggare och inredare valt att bo här hos oss. Tack för tiden som varit. Välkommen tillbaka!


Förnyelse pågår!

2016-12-09

Park Hotell renoverar rum

Det har varit ett spännande år på Park Hotell. Våra gäster fortsätter ge oss sitt förtroende vilket ger oss kraft och mod att bygga vidare.

Vi har under hösten påbörjat byggandet av två nya rum. Två fräscha, hemtrevliga enkelrum som kommer att ge utrymme för fler trevliga gäster. Vi fortsätter samtidigt lägga stor omsorg på att göra det ännu gemytligare i våra övriga rum.

På andra sidan årsskiftet väntar ombyggnation av entré och lobby och framåt vårkanten räknar vi med att vår nya uteservering kommer att finnas på plats.

Varmt välkommen till ett Park Hotell under 2017.